logo-moccacafe

moccacafé - sweetshop and coffee bar Moje chvíle pohody

VÝROBĚ ZMRZLINY SE VĚNUJEME UŽ TÉMĚŘ DVACET LET A ZA TU DOBU JSME URAZILI DLOUHOU CESTU K VÝROBĚ TĚCH NEJLAHODNĚJŠÍCH KOMBINACÍ CHUTÍ NA PEČLIVĚ VYBRANNÝCH ZÁKLADECH ZE SKUTEČNĚ POCTIVÝCH SUROVIN. VÝROBA ZMRZLINY JE PRO NÁS RADOSTÍ, BAVÍ NÁS VYMÝŠLET NOVÉ TRADIČNÍ I MÉNĚ OBVYKLÉ CHUTE. KLADEME DŮRAZ NA DODRŽOVÁNÍ  OVĚŘENÝCH TECHNOLOGICKÝCH POSTUPŮ, PROTO STÁLE INVESTUJEME DO NOVÝCH TECHNOLOGIÍ, KTERÉ KROMĚ KVALITNÍCH SUROVIN POSOUVAJÍ NAŠÍ ZMRZLINU STÁLE O KRŮČKY DÁL.

Naše zmrzlinapecete WEB 1Každý den si u nás můžete vybrat z nabídky 12 druhů zmrzlin, které obměňujeme podle sezóny. Vaší volbou je, zda si dáte zmrzlinu do kornoutku, navolíte si zmrzlinu do poháru dle vaší chuti s dalšími ingrediencemi, které ke zmrzlině neodmyslitelně patří a vychutnáte si jí u nás nebo si jí bezpečně odnesete domů v termo boxu a potěšíte tak třeba i své blízké.

Vyrábíme nepřeberné variace chutí zmrzlin, vybírat si můžete mezi čistými smetanovými zmrzlinami, ovocnými sorbety či našimi "speciály", které se vymykají klasice. V sezóně ovoce u nás najdete zmrzliny z čerstvých jahod z jihočeských jahodových polí, z borůvek z jindřichohradeckých lesů, z rybízu, angreštu a ostružin od pani Markové z farmy Mlýnec. Smetanové zmrzliny připravujeme z čerstvého mléka a smetany z Jižních Čech. Při pohledu do naší zmrzlinové vitríny se nikdy nebudete nudit, vymýšlíme stále nové zajímavé kombinace chutí a jsme v tom dobří, přijďte se přesvědčit.

Aby jsme neusnuli na vavřínech, každý rok se vzděláváme v nových výrobních postupech, posledních trendech a seznamujeme se s nejnovějšími technologiemi na zmrzlinové univerzitě v italské Bologni

POVIDLA

info

Zima v Moccacafé: jemná smetana s ostřejší chutí švestkových povidel a troškou rumu

HRUŠKOVÝ CHEESECAKE

Podzimní chutě: jemný cheesecake s hruškovým pyré

KAŠTANOVÁ ZMRZLINA

Zima v Moccacafé: jemná smetanovo-kaštanová zmrzlina

RICOTTA SE SKARAMELIZOVANÝMI FÍKY

info

Podzimní chutě: smetanová ricotta se slakými skaramelizovanými fíky

ŠVESTKOVÝ SORBET

info

Prázdninová edice sorbetů: zralá a sladká švestička ze zahrádky

MERUŇKOVÝ SORBET

info

Prázdninová edice sorbetů: šťavnaté a slaďounké moravské meruňky 

ČERVENÝ ANGREŠT

info

Prázdninová edice sorbetů: zralý červený angrešt ze zahrádky

NANUKY

info

Nově u nás občas najdete i zmrzlinu na dřívku v čokoládě.

Paris- brest

info

Zmrzlinová novinka v podobě nugátového smetanového krému s odpalovaným těstem a opraženými mandlemi. Klasika francouzské cukrařiny dorazila už i knám.

Táboráček

info

Pro táborské rodáky vzpomínka na dětství či mládí- sorbet ze zahradního a lesního ovoce.

KIWI sorbet

info

Osvěžující chuť čerstvého kiwi. Letošní novinka mezi našimi sorbety.

Sacher dort

info

Karamelový větrník

info

Zmrzlinová novinka sezóny 2015 v podobě karamelové smetany s kousky odpalovaných větrníčků zalitých zlatým karamelem.

Likérová špička

info

V naší zmrzlinové vitríně najdete i další českou klasiku Likérovou špičku, hutný vaječný likér na smetanovém základě s čokoládou.

Jahodový sorbet

info

U nás je jahodová zmrzlina vždy z jahod, nepoužíváme žádné ovocné pasty, ale vždy jen zralé ovoce. Jahodový sorbet je minimálně z 80% jahod, zbytek doplňuje cukr a voda. Chuť naší jahodové vás vráti ve vzpomínkách zpět k jahodovému Táboráčku.

100% sicilská pistácie

info

Naše pistáciová zmrzlina je ze 100% sicilské pistácie jemně opražené na smetanovém základě a určitě stojí za hřích.